Wednesday, April 17Webs d'Interès

El Centre d´Esports Constantí presenta els equips del club davant la seva afició

El Centre d’Esports Constantí ha celebrat aquest diumenge 26 de febrer la presentació oficial de tots els equips que integren el club, un acte que va presentar un format diferent al d’aquests últims anys. Aprofitant que durant el cap de setmana de carnaval no hi havia jornada de lliga, la presentació va oferir un caire més festiu i de celebració, amb inflables i jocs infantils ja des de bon matí al Camp de Futbol Municipal de la Coma.

Pel que fa a l’acte de presentació, els jugadors dels diversos equips que integren l’entitat va anar sortint al centre del terreny de joc un per un, i posteriorment hi va haver un torn de parlaments, amb la intervenció del president el club, Òscar Solé, i amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, en representació de l’Ajuntament, a més de representants de la Federació Catalana de Futbol.

Seguidament, es va fer la tradicional foto de grup amb tots els integrants del club, jugadors, membres del cos tècnic i directius. Per acabar, es van realitzar fotos per cadascun dels equips, una amb l’equipació de joc i l’altra amb l’equipació d’entrenament. El club de futbol constantinenc compta aquesta temporada 2016-2017 amb prop d’unes 130 fitxes federatives.

A més, aquesta temporada el Centre d’Esports Constantí és un dels quatre equips de la demarcació de Tarragona que han estat escollits per participar del projecte + KESPORT!, que impulsen la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat. Es tracta d’un projecte focalitzat en el desenvolupament del que l’Organització Mundial de la Salut identifica com ‘habilitats per a la vida’, elements pedagògics perquè els nens estiguin millor preparats a l’hora d’afrontar les primeres dificultats que el futbol i la convivència presenten, gestionar les emocions, les situacions d’estrès, la presa de decisions o el tractament de la igualtat de gènere.

 

7,493 Comments