Tuesday, January 31Webs d'Interès

Comença la temporada de la lliga catalana de tir amb arc a l´aire lliure

Després de finalitzar la temporada de tir amb arc Indoor amb Èlia Canales del Club de tir amb arc Constantí com la nova campiona de Catalunya i d’Espanya 2017, i gairebé sense descans per preparar la nova temporada, s’ha realitzat a Puigverd la primera tirada de la Lliga Catalana de tir amb arc a l’aire lliure.

La jornada va discórrer amb vent fort i fred, encara que el sol lluïa a estones ocasionant constants reajustaments en els arcs. Tot i que encara queda molta lliga per davant, les dues arqueres del Club de tir amb arc de Constantí, Èlia Canales i Maria Pitarch, ja lideren el rànquing català.

Al finalitzar la competició s’han donat les medalles de la Lliga Catalana Indoor on Maria Pitarch va aconseguir la medalla de bronze en arc recorbat cadet, el seu germà Marc Pitarch l’or en arc politges aleví i Èlia Canales, batent el rècord de Catalunya que estava imbatut des de fa 10 anys en arc recorbat cadet, es va penjar la medalla d’or.